x

Hapse Aleksandru Subotić: Prijeti joj zatvor i oduzimanje kćerke!

Aleksandra Subotić bi uskoro trebalo da se nađe iza rešetaka zbog nasilničkog ponašanja jer je nokautirala Minu Vrbaški, a dva dana nakon toga pokušala ilegalno da upadne na posjed TV Pink, u čemu joj je saučesnik bio i fudbaler Nemanja Tošić.  

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, RTV Pink će shodno zakonu podnijeti krivičnu prijavu protiv Aleksandre, a budući da je za djela koja joj se stavljaju na teret zaprijećena kazna do pet godina zatvora, Subotićka, koja se trenutno nalazi u bjekstvu, uskoro bi mogla da završi u zatvoru.

- Aleksandra je, revoltirana zbog Davida, pokušala da upadne u rijaliti, ali sada je shvatila da se previše zaigrala. Ona zna da joj zbog svega što je uradila prijeti kazna i odlučila je da pobjegne, iako je nakon incidenta bila na informativnom razgovoru u policiji. Ne kaje se što je pretukla Minu za Božić, što je rekla i za vaš list - uvjerava izvor i konstatuje da Aleksandra u bjekstvu već traži advokata jer je sigurna da će završiti u zatvoru.


- Subotićka je svjesna da je pred milionima pretukla Minu i da je za to djelo zaprijećena kazna zatvora. Ona sada traži advokata jer je samo pitanje trenutka kada će biti privedena. Pored toga što je počinila nekoliko prekršajnih i krivičnih djela, Aleksandra se plaši reakcije i Centra za socijalni rad jer postoji mogućnost da joj oduzmu kćerku nakon incidenta. Na velikim je mukama i ne zna kako da postupi u delikatnoj situaciju, za koju je sama kriva - kaže naš sagovornik.

Poznati advokat Gvozden Grgur za Srpski telegraf tvrdi da Aleksandri zbog napada koji se dogodio uživo u programu, a u kome je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, prijeti i do pet godina zatvora.


- Kazna za nasilničko ponašanje ide do 5 godina zatvora. Budući da je Aleksandra na Minu nasrnula javno, njoj sigurno prijeti kazna koja će se kvalifikovati na određen način. To što je Aleksandra došla do kapije rijalitija "Zadruga" nije krivično djelo, a ako je istina, kao što je izašlo u javnost, da je prijetila i fizički nasrtala na organizatore, i u tom slučaju joj prijeti kazna. Za ugrožavanje sigurnosti, odnosno upad u Imaginarijum, po zakonu je zaprijećena kazna do godinu dana zatvora, što je lakše krivično djelo - zaključuje advokat.

Tužilaštvo je za Srpski telegraf potvrdilo da će istražiti ovaj slučaj i da će uraditi sve što je potrebno kako bi se utvrdile okolnosti ovog incidenta, odnosno da će akteri biti pozvani na razgovor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.