x

Hasan Dudić postao savjetnik za ljudska prava, a nekada je bio poznat po nasilju: Krvnički se obračunavao sa Jelenom Golubović!

Hasan Dudić počeo je da se bavi politikom, a prije toga je bio pjevač i učestvovao u rijaliti programima.

Na izborima 2016. godine bio je jedan od kandidata u okviru koalicije "Građani i građanke Srbije" a nedavno je donio odluku da se kao predsjednik Savjeta za ljudska prava i nacionalne manjine pridruži Srpskoj desnici.


“Velika mi je čast što sam postao dio Srpske desnice, i što sam naišao na mlade ljude, pune razumijevanja za sve probleme sa kojima se nacionalne manjine susreću, ali prije svega ljude koji iskreno vole našu Srbiju i spremni su da se bore i rade za nju,” rekao je Hasan Dudić, ističući da će kao predsjednik Savjeta za ljudska prava i nacionalne manjine Srpske desnice raditi na podizanju svijesti građana o prisustvu pripadnika nacionalnih manjina u našoj zemlji i o njihovim pravima.

Ono što su mnogi primijetili jeste da je Hasan sada predsjednik Savjeta za ljudska prava, a nekada je bio poznat po nasilnom ponašanju u rijalitiju, kada je pretukao Jelenu Golubović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.