x

transfer izvjestan

Hazard nakon dugih pregovora nikad bliže dogovoru s Realom

Čini se kako se Chelseajev krilni napadač Eden Hazard približava svom snu o prelasku u Real Madrid nakon što je gotovo dogovorio sve lične uvjete s Kraljevskim klubom.

The Independent tvrdi kako su predstavnici igrača bili u dugotrajnim pregovorima s klubom, a iako razgovori nisu išli "glatko", dogovor se čini jako blizu.

Obje strane žele kraj pregovora na vrijeme dok se približava ljetni prijelazni rok. Vjeruje se kako će engleska ekipa zahtijevati 115 miliona eura na ime obeštećenja.

Naravno, Zinedine Zidane nikad nije skrivao svoje divljenje prema belgijskom igraču, a u prošlosti je Hazard jasno govorio kako je njegov san igrati na Bernabeu.

"Real Madrid je najbolji klub na svijetu. Ne želim vam danas lagati. To je moj san otkako sam bio dijete. Sanjao sam o ovom klubu. Vidjet ćemo. Ne želim govorit o ovome svaki dan, nemam vremena. Ali uskoro ćemo pričati o mojoj budućnosti", rekao je Hazard u oktobru prošle godine.

Belgijanac je također iskazao svoje divljenje prema novom menadžeru Zidaneu pa ko zna šta bi nam sljedeći prijelazni rok mogao donijeti.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.