x

Helikopterom hitno prebačen za Beograd: Poznat stepen povreda koje je doživio košarkaš Ognjen Kuzmić!

Reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić doživio je jutros stravičnu saobraćajnu nesreću u blizini Banjaluke. Kuzmić je teško povrijeđen u saobraćajci koja se dogodila na putu Banjaluka - Prijedor u Ramićima.

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je sopštenje u kom navode da je Kuzmić pretrpio teške povrede glave i grudnog koša. Nekoliko časova nakon nesreće srpski reprezentativac je hitno helikopterom transportovan u Beograd.

Saopštenje crveno-bijelih prenosimo u cjelosti:

"KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obavještava srpsku košarkašku javnost da je u nedjelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživio tešku saobraćajnu nesreću.


Tom prilikom Ognjen je doživio teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.

KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije".

Doktor Vlada Đajić je za "Gazeta.ba" rekao se srpski reprezentativac trenutno nalazi u komi.

"Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Po riječima doktora Vlade Đajića nema hematoma na mozgu, ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beograd", rekao je doktor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.