x

Herceg Novi: Super odmor u maju i junu!

Ljeto se približava i razmišljate o idealnoj destinaciji za opuštanje. Ne propustite izuzetne predsezonske ponude za apartmane i hotele u Herceg Novom koje su hotelijeri i izdavoci privtnog smještaja pripremili za vas. Tokom maja i juna posjetite hercegnovsku rivijeru i uživajte u mediteranskom ambijentu. 

 Ako više volite manje gužve, predsezonski period je pravo vrijeme za vas, a kvalitetan smještaj možete lako pronaći u nekom od modernih i lijepo uređenih hotela ili privatnih apartmana. Ne čudi stoga što Herceg Novi sve više opravdava status jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija prepoznatljivoj po očuvanoj prirodi, kulturnom i historijskom naslijeđu, gastronomiji i gostoprimstvu. Fantastične aktivnosti i nezaboravan boravak koji nudi različitosti na malom prostoru predstavljen je kroz ponudu "Dva doživljaja u jednom danu", primorski i planinski.


Na raspolaganju su vam bogati sadržaji, od uživanja na suncu, kupanja, šetnji pored mora i kajakinga, do aktivnosti poput planinarenja i biciklizma u zaleđu grada gdje je smješten i najveći avanturistički park u ovom dijelu Evrope. Park se nalazi u gustoj bukovoj šumi, na obroncima Orjena (1100 mnv.), na petnaestak minuta vožnje od grada. Avanturistički park Vrbanj sastoji se od pet poligona od kojih je posljednji dvije stotine metarski zip line. Poligoni su raspoređeni po kategorijama od najlakšeg, prilagođenog za djecu od 6 godina, do najzahtjevnijeg za malo spremnije korisnike.


Ovdje će sebe pronaći avanturisti, porodice, sportisti, rekreativci, svi koji žele da se napune pozitivnom energijom i svi koji uživaju u druženju, zabavi i rekreaciji u prirodi.

Neizostavan je obilazak i gradskih atrakcija; tvrđava, kula, muzeja i galerija. U ponudi su i organizovani izleti bokokotorskim zalivom po popularnim cijenama u predsezoni. Za odmor u maju ili junu cijene smještaja su vrlo povoljne i kreću se već od 8 eura za prenoćište.

Ako se odlučite da Herceg Novi posjetite u proljeće ili tokom ljeta, sasvim je sigurno da ćete se jednako lijepo provesti, uzevši u obzir da kupanje u moru već počinje, a osim mora i sunca ovaj grad itekako ima šta da ponudi.

Dobrodošli !

www.hercegnovi.travel

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.