x

Hifa Petrol nagrađuje: Osvoji Porsche, Range Rover i preko 2.500 nagrada!

Iz kompanije Hifa Petrol dolaze nam odlične vijesti – organizovali su najveću nagradnu igru pod nazivom „ Osvoji Porsche, Range Rover i preko 2.500 nagrada za 100 KM HPLUS goriva“.

Za svakih natočenih 100 KM HPLUS EURO 6 premium goriva na Hifa Petrol benzinskim pumpama ostvarujete po 1 učešće u nagradnoj igri. Uslov učešća u nagradnoj igri je posjedovanje Premium kartice na kojoj će se vršiti evidencija natočenog goriva. Kupci koji još uvijek nisu članovi programa lojanosti Premium Card, svoje kartice mogu besplatno preuzeti na 41 lokaciji Hifa Petrol benzinskih pumpi. Pored najnovijeg Porsche Boxstera i Range Rover Evoque, učesnike očekuje i preko 2.550 vrijednih nagrada:

  9 x godinu dana besplatnog HPLUS Euro 6 premium goriva

123 x mjesec dana besplatnog HPLUS Euro 6 premium goriva

2.421 x 30 KM besplatnog HPLUS Euro 6 premium goriva

Nagradna igra traje od 15.5.2020. do 15.10.2020. Izvlačenje nagrada će biti javno i odvijat će se u tri kruga. U trećem, posljednjem krugu, saznaćemo i imena novih vlasnika Porsche Boxstera i Range Rovera. Više informacija će biti navedeno na službenoj web i Facebook stranici kompanije Hifa Petrol kao i na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Tokom nagradne igre organizovati će se i Porsche & Range Rover HPLUS Euro 6 Tour u sklopu kojeg će automobili biti izloženi na Hifa Petrol benzinskim pumpama širom Bosne i Hercegovine. Svi kupci imat će priliku da se uživo uvjere u spektakularan izgled i performanse izloženih vozila. Informacije o terminima Porsche & Range Rover HPLUS tour-a bit će navedene na službenoj Facebook i Instagram stranici kompanije Hifa Petrol.

Više informacija o nagradnoj igri potraži na https://www.hifapetrol.ba/bs/article/225/nagradna-igra

Točite HPLUS Euro 6 goriva na Hifa Petrolu, učestvujte u ovoj fantastičnoj nagradnoj igri i možda baš Vi postanete vlasnik novog Porsche-a, Range Rovera-a ili neke od preko 2.550 vrijednih nagrada.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.