x

Zenica

Hiljade Zeničana napravilo nezaboravnu feštu uz domaće muzičke zvijezde! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Petnaesta festivalska noć Zenica Summer Festa, donijela je spektakularan koncert zeničkih muzičkih zvijezda, koje su svojim pjesmama oduševile više hiljada Zeničana.

Ljubitelji muzike, dobre zabave, veselih muzičkih nota, uživali su u velikom koncertu naših najboljih muzičkih zvijezda narodne pjesme i neprikosnovenog sevdaha.

Saša Domuz poznat po svom rock repertoaru, otvorio je događaj. Pravo iznenađenje uslijedilo je nakon nastupa Saše, kada je na bini sa rock i dance muzikom publici se predstavila Nusreta Kobić, daleko poznata po sevdahu.


“Zaista mi je čast i zadovoljstvo nastupati pred svojom domaćom publikom, uvijek je izazov ovdje pjevati i zato ću dati sve od sebe, jer ova publika to i zaslužuje. Zahvalio bih se organizatoru Zenica Summer Festa, na odličnoj organizaciji i nadam se da će se nastaviti sa sličnim događajima”, rekao je za portal Zenicainfo.ba, Nihad Fetić Hakala.

Mix repertoar ponudio je publici aktuelne hitove Hakale, Mirze Šuta, Saše Domuza, uz neprikosnovene interpretacije sevdalinki Nusrete Kobić i Hasibe Agić, te Rima benda, vrhunskih muzičkih majstora dobre zabave i izuzetne energije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko/
Tekst : zenicainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.