x

Zenica

Hiljade Zeničana uživalo u koncertu Crvene jabuke! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Kiša sinoć nije pobjegla sa prozora, naprotiv padala je kao da je oktobar, ali nije uspjela da pokvari atmosferu u srcu Zenice, gdje je u sklopu Zeničkog novogodišnjeg spektakla i programa “Zenica ADVENTure”, legendarna grupa Crvena jabuka održala prednovogodišnji koncert.

Centralni gradski trg bio je premali da primi sve posjetioce koji su uživali u pjesmama uz koje su stasale brojne generacije. Program je počeo nastupom zeničke grupe Gruver, a biranim repertoarom sjajni momci ovog benda zagrijali su pomalo promrzle posjetioce. Negdje oko 21:30 na bini su se pojavili Žera i ekipa, koje su prisutne pozdravili bezvremenskim hitom “Kad sat zazvoni”. Dobru energiju sa kojom je sastav Crvene jabuke stigao u naš grad brzo su prenijeli i na publiku, koja je uglas pjevala pjesme od početka do kraja koncerta, prkoseći kiši koja je neumorno padala. Koncert su zaključili pjesmom “Minka”, zahvalivši Zeničanima za dobru zabavu i atmosferu i poželivši im sve najbolje u novoj godini.

Potpunom audio i vizuelnom ugođaju doprinijelo je i vrhunsko ozvučenje i scenska rasvjeta, čime je tim RTV Zenica i saradnika pokazao još jednom da je spreman odgovoriti i najzahtjevnijim produkcijskim izazovima. Koncert sa Trga Alije Izetbegovića mogli su uživo pratiti i gledaoci TV Zenica.

Sinoćnji koncert bio je sjajna uvertita za ono što nas očekuje večeras, kada ćemo zajedno u centru grada pozdraviti godinu na izmaku, a dobrodošlicu poželjeti novoj 2019. godini. Čekamo vas na istom mjestu i u isto vrijeme, a za one koji možda ne znaju u najluđoj noći zabavljaju nas Enver Lugavić Kice, Amel Ćurić i Enes Begović.

Poziv i za naše najmlađe sugrađane i njihove roditelje da sutra prisustvuju i dječijem novogodišnjem programu, Novogodišnja čarolija-pustolovine Djeda Mraza, koji počinje u 12:00 sati na Trgu Alije Izetbegovića.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko/
Izvor : Zenicainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.