x

Hit: Bivši muž Kije Kockar i zaluđenik fotošopa poznatiji od Slobe Radanovića?!

Da, dobro ste pročitali! I, uopšte se ne radi o dvije osobe, već o jednoj. Sloba Radanović je javnom prevarom stekao titulu najpoznatijeg švalera i prevaranta, a ubrzo potom i bivšeg supruga Kije Kockar.

Zvanje pjevača i rijaliti učesnika je palo u drugi plan, pa se Radanović suočio sa brutalnim prozivkama. Naime, Slobodana su do skoro sa bivši muž Kije Kockar oslovljavali isključivo Kijini fanovi, ali nevjerni Radanović je u posljednje vrijeme sve češće ovako oslovljen i kroz medije. Tako ćete ovih dana u štampanim i elektronskim medijima češće vidjeti bivši muž Kije Kockar, nego Slobodan Radanović.

Ovo nije daleko od istine, budući da je vrlo dobro poznato kako je Sloba upravo nevjerstvom i javnom prevarom zaradio razvod, došao do popularnosti i tek tada isplivao kao pjevač. Mada, i sada kada radi punom parom, pjeva i nastupa širom regiona i dijaspore, i dalje je najpoznatiji po svojim lošim djelima.

Bivši muž Kije Kockar u pauzi nastupa provodi vrijeme u društvu bogatih djevojaka, kao što je izvijesna Tamara, kćerka banjalučkog biznismena i vlasnika hotela, te redovno fotošopira fotografije, toliko da je bolno i smjehotresno za gledati. 


EKskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.