x

Hit jeseni: Ova nude + sedef nijansa laka za nokte biće baš popularna!

Svaka sezona donosi svoje boje, a to je posebno primjetno u beauty svijetu kada pričamo o lakovima za nokte!

Naravno da se tu konstantno provlače klasici, a s vremena na vrijeme može se uhvatiti pravi mali biser među nijansama za kojeg je očigledno da će postati hit. I ovog puta biser je prava riječ za trend na pomolu jer radi se o bisernim, sedefastim tonovima koji bi u ulozi nude nijanse mogli krasiti i vaše nokte ove jeseni.

Nude Shimmer za prve dane jeseni

Nude lakovi za nokte vječni su favorit zbog bezvremenske kvalitete i profinjenosti koju sa sobom nose. No ponekad tražimo mali upgrade i ove sezone smo ga pronašli u obliku nude sjaja.

Na granici između popularne bijele sedefaste i zlatnih shimmer tonova smjestila se ova nijansa koja odlično odgovara uz sami početak jeseni i još preplanulu kožu od ljetovanja. Blago presijavanje na sunčevim zrakama unijeće dozu topline u ovu manikir kakav su nosile naše mame, a već je nekoliko sezona prisutna na beauty sceni.

U nastavku vam donosimo izbor nijansi čije bočice će naizgled odavati drugačiji ton, a na noktima će biti upravo savršeni. Počastite se novom manikirom uoči povratka na gradski asfalt i odaberite ovaj trend u nastajanju.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.