x

čudo neviđeno

Hit video: Sejo Brajlović "opržio" Acu Lukasa! (Video)

Folk pjevač Aca Lukas boravi u Sarajevu, gdje će 12. novembra u Zetri održati veliki solistički koncert. Noć je iskoristio za večeru sa medijima i prijateljima u popularnom Restoranu Brajlović. Tu ih je domaćin Sejo Brajlović srdačno dočekao, a zabilježen je i hit momenat kada je Lukasu dodao vreo somun u ruke. Na večeri su bili prisutni i pjevač Šaćir Ameti i Memo Haljevac, a naša ekipa vam uskoro donosi više fotografija i video sa druženja. 


Inače, Lukas se danas odazvao na poziv štićenika Zavoda Pazarić, te se družio s njima, a fotografije s druženja možete pogledati ovdje

Najveća žurka na Balkanu, spektakularni koncert Ace Lukasa i Folk Haus benda biće održana u ,,Zetri" u Sarajevu 12. novembra od 20.30h. Ulaznice su u prodaji na kupikartu.ba


Nakon fenomenalnog koncerta u beogradskoj Štark Areni početkom godine, Aca Lukas je riješio da nezaboravan provod ponovi širom regiona. Početak turneje zakazan je za dan uoči njegovog rođendana, a baš tog 3. novembra, Lukas će sada već tradicionalno, održati koncert u Štark Areni, drugi put ove godine. Ipak, prava muzička poslastica biće upravo ,,Zetra" u Sarajevu zakazana za 12. novembar 2022. godine.

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svjetske standarde i svaki je za “Oskara”, kao i predstojeći koji nas 12. novembra očekuje u “Zetri” u Sarajevu.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.