x

Hitna operacija! Drama u domu folk pjevača: Aci Lukasu pozlilo, u bolovima dozivao pomoć!

Folk zvijezdi Aci Lukasu ukazana je hitna medicinska pomoć nakon što je osjetio nesnosan bol u leđima.

Kako saznajemo, diskus-hernija, sa kojom se pjevač već duže vrijeme bori, uzela je maha i prikovala pjevača za krevet. Da stanje nimalo nije naivno, govori i činjenica da mu je ljekar preporučio hitnu operaciju, koja je jedini izlaz iz bolne situacije u kojoj se pjevač našao.

- Aca se vratio sa tezge nakon vikenda i odmah je legao u krevet. Mislio je da će suzbiti bol lijekovima protiv bolova, ali mu nisu pomogli. Kako je vrijeme prolazilo, on se sve više savijao od bolova, a prvi ko mu je pritekao u pomoć bila je spremačica koja je pozvala Hitnu pomoć kada je vidjela u kakvom se stanju nalazi Aca - govori izvor blizak pjevaču i opisuje dramu u njegovom domu.


- Dok doktor nije došao, Aca je bukvalno zapomagao koliko ga je boljelo. Zvao je čak i neke kolege i vikao im na telefon kako će umrijeti od bolova. Ubrzo se na vratima pojavila i ekipa Hitne, koja mu je ukazala pomoć. Acu su leđa toliko boljela da ga je doktor bukvalno jedva pregledao. Nakon pregleda i injekcije koju su mu dali kako bi sanirali bol doktor je rekao Aci da više nema odlaganja i da je operacija neophodna - završava priču izvor.


Kako dalje saznajemo, tu se drama u domu Vuksanovića nije završila. Nakon nekoliko sati, ekipa Hitne ljekarske pomoći ponovo je reagovala jer se bol vratio. Tada je i sam pjevač shvatio da je operacija neizbježna i angažovao je prijatelje da mu što prije nađu najbolju kliniku u inostranstvu kako bi riješio zdravstveni problem.

U želji da provjerimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Lukasa, koji je bio prilično nervozan i nerad da priča na temu zdravlja, ali nije demantovao naše navode:

- Pa šta ako me bole leđa. Neka puše k..ac svi koji iznose takve informacije, ja ću se oporaviti.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.