x

Hlače od pliša savršena su alternativa svečanim haljinama

Sama pomisao na pliš nas asocira na kućnu atmosferu i izležavanje pred televizijom. Ovaj udobni materijal doživio je u posljednjih nekoliko godina pravu modnu reinkarnaciju pa ne iznenađuje da ove zime posvuda nailazimo na plišane komade. Iako se uveliko pisalo o samtu kao ključnom trendu, pliš nimalo ne zaostaje kada je modni comeback u pitanju.

Decembar već polako kuca na naša vrata, a saglasni ste – to je mjesec u kojem zabave neće nedostajati pa je ovo idealna prilika da zablistamo. Mnogi će, kada je riječ o osmišljavanju prazničnog outfita, igrati na kartu elegantnog izgleda kojeg uglavnom postižemo haljinama. No haljina nije jedina opcija s kojom možete ostvariti zavodljivi izgled.


Ako želite biti drugačiji i istaknuti se, oversized hlače od pliša odlično su rješenje. Takav hrabar odabir izvrstan je za razne prilike, od poslovnih zabava do intimnog porodičnog okupljanja. Mekana tkanina osim što je ugodna za nošenje unosi dašak luksuza u odjevne kombinacije. 


Plišane hlače možete kombinovati s nekim drugim komadima od pliša kao što su odgovarajući sakoi ili tunike, u zavisnosti od toga koliko želite da vaš outfit bude glamurozan. Kako je riječ o materijalu koji će svojom teksturom podići i najjednostavniji look, ponuda u high street trgovinama poprilično je bogata.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.