x

Šta će odlučiti srbijanski košarkaš?

Hoće li i ovo odbiti? Miloš Teodosić dobio ponudu vrijednu 2.5 miliona eura

Miloš Teodosić još uvijek nije odlučio gdje će igrati naredne sezone, ali prema najnovijim informacijama to bi mogao biti grčki velikan Olympiacos.

Teodosić je već igrao za Olympiacos od 2007. do 2011. godine te osvojio veliki broj trofeja i individualnih nagrada, a 2010. godine je bio i MVP Eurolige.

Srbijanski play je nakon toga igrao za moskovski CSKA s kojim je 2016. godine osvojio naslov u Euroligi, a zatim je 2017. godine odlučio da se okuša u NBA ligi.

Potpisao je za Los Angeles Clipperse gdje je stigao kao zamjena za Chrisa Paula, ali nije opravdao očekivanja te je u februaru ove godine dobio otkaz.

Nakon toga je nekoliko evropskih klubova poput Virtusa, Efesa i Maccabija pokazalo interes za Teodosića, ali do sada ništa nije konkretno urađeno.

Sada je Olympiacos odlučio da 32-godišnjem Teodosiću ponudi dvogodišnji ugovor vrijedan 2.5 miliona eura, tj. 1.250.000 po sezoni, ali s obzirom da je on izjavio da je fokusiran na reprezentaciju, konačan odgovor bismo mogli dobiti tek nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kini.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.