x

SVI OBIČAJU MORAJU DA SE ISPOŠTUJU

Hoću veliku svadbu sa 700 zvanica: Katarina Grujić o vjenčanju sa Gobeljićem!

Fudbaler Marko Gobeljić nedavno je zaprosio pjevačicu Katarinu Grujić, a sada je ona otkrila detalje vjeridbe, ali i o svadbi.

- To je trebalo da bude neka privatna žurka, čisto da se svi prijatelji i mi okupimo. Htjela sam da dođem u trenerci, nisu mogli da me nagovore da se sredim, a da sam obukla trenerku, pokajala bih se sigurno. Ovako je sve nekako bilo veliko iznenađenje, uzbuđenje i velika sreća. Ne mogu da kažem da nismo planirali vjeridbu, ali nisam očekivala ni da će biti ovako. Lijepo je što ide sve po redu i dalje me drži to uzbuđenje od vjeridbe - priča Katarina i otkriva kada planiraju da svoju ljubav krunišu brakom.


- To je sljedeći korak naravno, ali čekamo da se normalizuje situacija sa koronom. Polako počinjemo da radimo, tako da će svadba vjerovatno biti sljedeće godine - kaže ona i otkriva kakvu svadbu priželjkuje.

Iako je istakla da joj se želje mijenjaju iz dana u dan, jedno je sigurno, a to je da će se na njenoj svadbi ispoštovati svi srpski običaji.


- Nekad hoću da svadba bude na nekoj plaži, da bude romantično sa samo 20-tak ljudi, te hoću veliku svadbu sa 600 -700 zvanica, ali jedno je sigurno - običaji moraju da se ispoštuju kakva god bila svadba - rekla je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Grand

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.