x

PROMIJENIO SE

Honorar iz Zadruge ulaže u kuću u Kupinovu: Hiljade eura dao za renoviranje dvorišta, uklonio staru kapiju, a evo gdje se on seli!

Pčelar iz Kupinova nedavno je progovorio o pokretanju novog biznisa, a ujedno novac zarađen u rijalitiju ulaže u renoviranje kuće gdje ostaje da živi njegov otac.

Miki Đuričić dobio je dovoljno novca učešćem u Zadruzi za renoviranje očeve kuće u Kupinovu, a radovi u porodičnom domu su u toku. Kako unutra, tako i u dvorištu, gdje će sve biti kao novo. Iako se često polemisalo o Mikijevom odnosu sa ocem Mirkom, da su često u svađi, te da jedva da imaju neki odnos, Miki je za istakao da ništa od toga nije istina.


- Toliko nam je loš odnos da sam mu sredio dvorište, krečim kuću. To se zezamo, Mirko je takav kakav je, svi ga gotive, mi smo dobri. Na svoju je ruku za neke stvari, ali ne bih bio ovdje da smo u lošim odnosima - objasnio je Miki, a iako je otkrio da će se uskoro preseliti kod žene, o ocu neće prestati da brine, naročito jer je krajem januara ove godine imao moždani udar.


U njegovom viđenju stvari sve se promijenilo kada je prije šest godina izgubio majku Mirjanu, koju nije često viđao, što je ona sama tada pričala za medije. Nakon toga, trudio se da više vremena provodi kod kuće uz oca, našao je suprugu i ocu je podario unuku Dunju.


- Miki se sada potpuno posvetio porodici. Mnogi su ga osuđivali jer je i ove sezone bio u rijalitiju, ali je opravdao povjerenje supruge. Pošteno je zaradio novac i nije bio dio nijednog skandala. Pričalo se o mnogim ciframa, ne znam šta je istina, ali znam da je zadovoljan. Svi su primijetili da ima radove u kući, a on ne želi da priča o tome - započeo je izvor blizak rijaliti igraču.

- Nije nikome dužan da se pravda o troškovima i planovima. Hvala Bogu da je ovoga puta izabrao da pomogne porodici, a ne da prokocka sav novac. Fasadu su uradili prije nekoliko godina, a sada renovira unutrašnjost kuće. Sklonili su staru kapiju, srediće dvorište kompletno, kako bi sve bilo u tonu. Znate i sami koliko je sada skupo kupiti i jedna vrata, a kamol opremiti cijeli dom. Potrošio je više hiljada eura.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.