x

Hookah bar Magellan na Grbavici jedinstveno mjesto za opuštanje: Ambijent koji vas vodi u drugi svijet! (GALERIJA)

Nešto novo i drugačije u Sarajevu! Od O6. januara zvanično možete posjetiti najnoviji Hookah bar ,"Magellan'' koji je smješten na Grbavici do Lorisove zgrade. Uplovite u nesvakidašnji ambijent i prepustite se uživanje u dobrom društvu.  

Hookah bar Magellan

Porodice Ribar 1, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Duh samog lokala je inspirisan moreplovcem F. Magellanom gdje uz ljubazno osoblje, kvalitetnu uslugu i prijatnu atmosferu možete i Vi doživjeti ushićenje koje donosi istraživanje i otkrivenje nečega drugačijeg. Uživajte u jutarnjoj kafi, toplom čaju ili ipak nargili u do sada neviđenom retro stilu.


"Magellan" je mjesto za svakog, mjesto preklapanja i spajanja svih generacija, kao i mjesto prelivanja različitih kultura i stilova civilizacija. I pored brojnih objekata ovoga tipa u gradu, Hookah bar "Magellan" izdvaja se od svih ostalih, te svojom jedinstvenošću definitivno osvaja srca svih ljubitelja nargila, u što ćete se uvjeriti već s prvom posjetom.


Kada se najbolje nargile spoje s jedinstvenim ambijentom garantovan je i maksimalno kvalitetan ugođaj, stoga već sada nema sumnje kako će novo mjesto u gradu postati izbor velikog broja Sarajlija. Sigurni smo da ćete postati stalni gost ovog novog i posve drugačijeg mjesta, te da će svaka Vaša posjeta postati draga uspomena kojoj ćete se rado vraćati.


Posjetite "Magellen" i putem Facebooka i Instagrama: 

https://www.facebook.com/Coffee-Bar-Magellan-201377104143688/

https://www.instagram.com/coffeebarmagellan/?hl=hr

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.