x

Horor ispred Skupštine Srbije: Čovjek pucao sebi u glavu na stepeništu ispred zgrade! Vlastimir je hapšen zbog privrednog kriminala, prije smrti krio se zbog para!

Vlastimir Šever (1978) koji se ubio ispred Skupštine Beograda je višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela naročito u oblasti privrednog kriminala, ali i imovinskih delikata.

Sredinom 2017. godine u zajedničkoj akciji MUP-a i poreske policije je uhapšen zajedno sa javnom izvršiteljkom Devrnja Svetlanom zbog poreske utaje i zloupotrebe službenog položaja. Kako nezvanično saznajemo, Devrnja je prebacivala novac na ime fiktivnih pravnih poslova advokatima i firmama, koje su ovi potom podizali u gotovini i predavali Ševeru, a on dio novca zadržavao za sebe, a veći dio predavao Devrnji.


Foto: Kurir

Već neko vrijeme se krio na području grada Beograda zbog toga što je bio u bjekstvu zbog dugova koje je imao prema nekim ljudima od kojih je pozajmljivao novac i nije vraćao.


U jednom periodu tokom 2018. godine Šever je bio vlasnik agencije za registraciju i renta kar vozila u Staroj Pazovi te je tokom rada ove agencije prevario veliki broj lica za velike novčane iznose i nakon toga je pobjegao iz Stare Pazove.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.