x

Hrabra Dea Đurđević kojoj je prije godinu i po autobus otkinuo ruku pokazala kako izgleda bez zavoja!

Hrabra srbijanska voditeljica Dea Đurđević kojoj je prije godinu i po autobus otkinuo ruku u teškoj saobraćajnoj nesreći, sudaru dva autobusa te tri automobila, pokazala je da život bez obzira na teške stvari koje nam se dešavaju itekako može biti lijep.

Voditeljica, koja svakodnevno u ljudima budi hrabrost, motivaciju i želju, tada je imala lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svog automobila, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. Doktori su joj uspjeli spasiti ruku, a Dea je oduševila regiju pozitivnošću i ustrajnošću.

U međuvremenu se odlučila udati za svog dugogodišnjeg partnera Mladena Mijatovića te vratiti na male ekrane, a sada je na Instagramu proslavila svoju šestu sezonu na emisije. Dea je tim povodom pozirala u studiju u crnoj haljini, a pozirala je i bez zavoja na ruci.


– Prije nego što sam se prvi put pojavila kao reporter bila sam volonter u informativnoj redakciji (tek što sam završila Fakultet političkih nauka), zatim su prepoznali moj trud i počela sam raditi na svom prvom radnom mjestu. Nakon dvije sezone truda, rada na sebi i ulaganja u dodatno obrazovanje i prakse na Pink televiziji, menadžment televizije na čelu s Željkom Mitrovićem dao mi je novu priliku za napredovanje. Postala sam voditeljica najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji – voditeljica Novog jutra. I ta bajka traje evo već četiri sezone. Želim zahvaliti na tome što sam dio Pinkove porodice i što su jednoj djevojčici dali priliku da postane žena kakva je sanjala da će biti. Hvala vam – napisala je pored fotografije.

.

.

.

.

.

Izvor: Azra.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.