x

Hrvat ubio sina (2) jer nije mogao da spava: Da sam ga našao prije policije ubio bih ga, zaslužuje doživotnu, mene je napao bez razloga i još imam ožiljak, bijesno poručuje njegov rođak!

Aliz Hrustić (25) je na smrt pretukao svog dvogodišnjeg sina. Priznao je da je mališana tukao dok nije preminuo u stanu u Milanu i da je to uradio u trenutku bijesa i pod dejstvom dr.ga. Kad je policija pronašla tijelo dječaka ono je bilo svo u modricama, dijete je na na glavi imalo vidljivu ranu, a noge su mu bile u zavojima.

Roditelji su pozvalii hitnu pomoć oko 5 sati ujutro jer dijete nije moglo da diše, ali ljekari su mogli da samo da konstatuju smrt i pozovu policiju. Hrustić je pobjegao sa dvije kćerke , ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Dječakova majka, Hrvatsica Silvija Zahirović (23) ima petoro djece i trudna je sa šestim.

Supruga Silvija ga je odmah po dolasku policije optužila za ubistvo djeteta.


'Ne znamo da li je dijete plakalo, on je samo rekao da nije mogao da spava pa je uzeo h.šiš.

Ustao je zbog bolova i u napadu bijesa nasmrt pretukao dvogodišnjaka', rekao je šef policije Lorenco Bukosi.

"Da sam ga našao prije policije ubio bih ga, nema sumnje", kaže njegov rođak Bardo Šečić. "On zaslužuje doživotnu robiju, on je nasilnik, moja porodica ne razgovara sa njim dvije godine, jer me je napao bez razloga, udario me u glavu kopčom za kajš. Još uvijek imam ožiljak", kaže Šečić.


I komšije ga opisuju kao nasilnika koji je često pod uticajem dr.ge, i da je danima pijančio po barovima.

Hrustić čak i na svom Fejsbuku ne krije da koristi dr.ge, a na njegovim se fotografijama može da se vidi da ima i pištolj. Naime, profil mu je prepun fotografija na kojima je on u raznobojnim košuljama, vide mu se brojne tetovaže, a na mnogim fotografijama pokazuje dr.gu i pištolje.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.