x

JAVLJAJU JOJ SE I IGRAČI

Hrvatska navijačica se pohvalila: Cijela Doha želi fotografiju sa mnom, ali ja držim distancu!

Magdalena Keškić preko noći se proslavila u Dohi zbog svog izgleda i navijačkih outfita u kojima je došla bodriti Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu. Sada, otkrila je kako nije očekivala toliko dozu popularnosti gdje su je, navodno, primijetili i pojedini hrvatski igrači.

Njemica bh. korijena vrlo brzo se našla u fokusu stranih medija, a naročito je privukla pažnju Hrvata kojima je brzo postalo jasno da je njihova omiljena navijačica - Ivana Knoll, dobila konkurenciju.

Magdalena je sada za susjedne medije otkrila kako se osjeća dok boravi u Dohi, gdje je stigla u pratnji muških članova svoje porodice, oca Tomislava, braće Ivana i Marija te stričeva Vjekoslava i Mate.


"Meni ova pažnja, iskrena sam, nije trebala, ali da, lijepo je, zaista uživam. Cijeli grad, doslovno cijeli grad, tražio mi je fotografiju. Mogla sam se tri-četiri sata u komadu fotografisati s ljudima, sa svih strana mi prilaze, ali dođe nekad trenutak kada treba stati i napraviti pauzu", rekla je Magdalena za Večernji list.

Otkrila je da prati nogomet i navija za Bayern, dok su joj od hrvatskih reprezentativaca najbolji Luka Modrić, a odmah iza njega Gvardiol i njihov golman Dominik Livaković.


Također, dala je do znanja i da je mogla upoznati neke od njih.

"Ponuda imam, ali nisam još poželjela nikoga od njih upoznati. Ne mogu reći od koga su stigle, ali još ih držim na distanci", rekla je.

Lena koja se bavi modelingom, na svom Instagramu često dijeli provokativne fotografije s atributima u prvom planu, a nekada je izgledala dosta drugačije u odnosu na danas.


Ona je za isti medij otkrila i kako u Meinheimu rijetko kada izlazi te da je, dok su se njeni vršnjaci provodili po klubovima, ona radila i zarađivala. Još nikada nije imala dečka.

"Nikada još nisam bila u vezi, nisam imala dečka. Ja sebi uzmem vremena da nekoga najprije dobro, temeljito upoznam. Da budem sigurna da je to – to. Bila bih najsretnija da mi prva ujedno bude i posljednja veza", istakla je.

Prašinu, koju je digla Lena, prokomentarisao je i njen otac Tomislav kojem očigledno ne smeta što na tribinama svi gledaju u njihovom pravcu.


"Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografisati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje", rekao je Tomislav koji dolazi s Kupresa.

On je dodao i kako je Lena dobro odgojena, što mu je jako bitno, a to kako se fotografiše za društvene mreže smatra nečim normalnim.

"Ima cura koje nekada više pokažu, neke malo manje. Naravno da na javnom profilu postoji i doza provokacije, profesionalne glume, da privuče što više pratitelja, ali Lena ima i svoj privatni profil, na kojem je samo sa svojim prijateljima", zaključio je Tomislav.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.