x

Hrvatski biznismen raskrinkao Grgurićevu! Iva me zarazila HPV virusom: Vidio sam da na genitalijama ima nekakve izrasline, jako sam se prepao!

Hrvatski biznismen M. P. otkrio je da je on jedan od muškaraca sa kojim je Iva Grgurić bila prije pet godina i ne samo to nego da je bio njena žrtva, budući da mu je prenijela teško izlječivu spolnu bolest.

M. P. je danas u sretnom braku i zbog toga ne želi da otkriva svoj identitet i detalje koji bi decidno ukazivali da se o njemu radi, ali je za Rijaliti ispričao da je Ivu upoznao preko zajedničke poznanice koja je dobro poznata u krugovima biznismena koji vole da im ugode zgodne djevojke i da bez obaveza sa njima stupaju u intimne odnose. Hrvat kaže da je sa Ivom imao s.ks za jednu noć, tokom kojeg ga je zarazila HPV virusom.


- Iva je došla na rivu sa jednom dobro poznatom starletom u Zagrebu, koja mi je rekla da ima super drugaricu, veoma zabavnu i lijepu. To je bilo nekoliko nedjelje prije nego što smo se Iva i ja upoznali u jednom klubu zatvorenog tipa. Vidio sam da sam se Ivi odmah dopao i još iste večeri smo, pripiti i dobro raspoloženi, završili na jahti mog prijatelja. Nije tražila novac za s.ks sa mnom, nego je to uradila iz požude. I ona je mene privukla, svidjela mi se fizički, a bila je vesela i šalila se i na svoj račun. Imali smo odnos bez zaštite zato što je ona to tražila od mene rekavši da želi tako. Tek nakon odnosa sam vidio da na genitalijama ima nekakve izrasline i mnogo sam se prepao, a ona se pravdala da nema pojma da to ima. Bio sam lakovjeran i sebi sam napravio velike probleme jer sam dugo morao da se liječim i na sve to da lažem djevojku sa kojom sam bio u ozbiljnoj vezi jer sam morao da izbjegavam odnose sa njom. Na kraju smo i prekinuli vezu jer je shvatila da imam polnu bolest, odnosno da sam zaražen HPV virusom. Ni sad ne znam da li sam skroz izliječen - rekao je M. P. za Rijaliti.


Inače, hrvatski tajkun Marijan Šarić ispričao je još prije mjesec dana za medije da je on preko svojih veza i doktora pomagao Ivi Grgurić da se izliječi od HPV virusa. Šarić je tada reagovao i ispričao detalje liječenja hrvatske starlete jer je htio da demantuje navode Grgurićeve koje je iznijela pred milionima gledalaca u "Zadruzi" da je on nju, iako je invalid, zlostavljao duže od godinu dana, ali da je ona pristajala na to zbog novca koji joj je davao.

- Ja sam se sažalio na Ivu i dao joj da živi u mom stanu u Mlinovima, a jednog dana mi se požalila da ima nekih zdravstvenih problema. Ja sam pozvao jednog doktora da ode kod njega na pregled. Ona je otišla i to je bio užas, katastrofa, da vam ne pričam, zadnji stadijum HPV virusa. Morala je na hitnu operaciju. Ja sa njom ništa nisam imao zbog toga. Plašio sam se jer znam koliko su te polne bolesti opasne i koliko se teško liječe - ispričao je tada Marijan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.