x

VRADŽBINE U ŠEPKU

Huso doveo hodžu da očisti Dalilinu rodnu kuću od crne magije: Tamo je puno sihira, od toga nema ništa!

Huso Mujić konačno je uspio da stupi u kontakt s Dejanom Dragojevićem poslije nekoliko mjeseci bezuspješnih molbi produkciji! Ovo za Kurir tvrdi Mujićev komšija Damir S. iz Gornjeg Šepka, koji  je svojevremeno i otkrio da je Dejan prešao u islam i da je sa Husom stalno išao u džamiju i klanjao.

- Huso i Dejan su prethodnog vikenda imali vrlo emotivan razgovor, popričali su o svemu. Sam Huso nam je to ispričao, malo mu je lakše. Dalilin otac ga je zamolio da se više ne nervira i da se ne samopovređuje, jer time samo ugrožava svoje zdravlje. Dejan mu je rekao da prosto ne može da se kontroliše, da voli Dalilu više od života i da je za sve kriv Filip Car, koga ne može očima da vidi. Ispričao mu je i da ne zna zbog čega je onako povrijedio glavu, da se tih trenutaka i ne sjeća. Huso mu je na to rekao da tu sigurno nisu čista posla, jer ga ni on nije prepoznao u trenucima kad se sve to dešavalo. Dejan je imao i jednu molbu za Husa, a to je da detaljno pregleda kuću jer ima ključ, da dođe ako treba i hodža i da vide da li je neko nešto ostavio i sakrio u kući - ispričao  je Damir na početku.


Husu nije dugo trebalo da ispuni obećanje dato Dragojeviću, te je u ponedjeljak, posle molitve u džamiji, otišao u kuću u kojoj su doskoro živjeli bračni partneri, i to ne sam, već u društvu hodže, koji je vrlo poznat u tom dijelu Bosne.


- Došli su ovdje zajedno njih dvojica, on mu je otključao i u kući su se zadržali oko pola sata. Hodža je u kući skidao sihir, od toga nema ništa gore. To je najgori oblik crne magije koji postoji. Kuća im je bila puna, hodža je rekao da to nikada nije vidio u svom životu. Ta osoba koja im je ušla u kuću i postavila sihir glavni je krivac za haos u njihovom braku, za sve ovo što Dejan radi sebi, ali i za Dalilin pobačaj, loše porodične odnose između Mujića i Dragojevića - završava priču Damir.


Kako bismo provjerili ovu priču, pozvali smo Husa, koji nije želio da govori o našim saznanjima da je kuću Dragojevića posjetio hodža, piše Kurir.

- Priču o hodži neću komentarisati, samo ću reći da sam spreman na sve kako bi se moja djeca pomirila i vratila ovdje u kuću - poručio je Huso.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.