x

voditeljka nikad oštrija

Hvala, maliciozna ženo, biću ovakva i sa 80: Dušicu isprozivali zbog ljubavi sa Čavom! (Foto)

Voditeljka Dušica Jakovljević obnovila je romansu sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, pa uživa u ljubavi, ali to se nije dopalo svima.

Naime, Dušica je objavila nekoliko fotografija i snimaka sa dečkom, pa je dobila zajedljivu poruku na Instagramu koju je odmah podijelila javno.

Dušica nije ostala dužna korisnici Instagrama koji ju je zbog ljubavnih fotografija nazvao "tinejdžerkom".


"Da! Da li možeš samo da zamisliš koliko je to dobro? Imaš 40 godina, radiš posao koji voliš, imaš dvoje velike djece, brižne roditelje koji završavaju sa tobom i dalje razgovore sa "VOLIM TE", a čovjek kog voliš vodi te po francuskim plažama i restoranima u šetnje, dok planirate naredne odmore. Zamisli budiš se zadovoljna onim što ti je Bog već dao i puniš baterije za ono što tek dolazi.


Zamisli sa 40 godina letiš na krilima svega onoga što si gradio, čineći da svoje ljude ponosnim na sve svoje životne uspjehe! Čovječe, znam da ti nije bila namjera da me pohvališ, ali dala si i najljepši kompliment na svijetu", poručila je Dušica i za kraj dodala:

"Hvala ti pomalo maliciozna, ali sigurna sam u dubini duše dobronamjerna ženo! Da kao tinejdžerka sam, a znaš šta? Biću takva i sa 80!"

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.