x

Hvala Požgaju što je mojoj kćerki otvorio oči: Milijanina majka prijeti da raskrinka lukavog starca! Do jučer je bila za Milojka, sada navija za oženjenog!

Milijana Bogdanović između dvije vatre je u rijalitiju "Parovi" od kako je ušla sa 53 godina starijim vjerenikom Milojkom Božićem, a onda i pokazala simpatije prema 14 godina starijem, ali i oženjenom Aleksandru Požgaju. Slađana Bogdanović javila se pa osula paljbu po Milojku, tvrdeći da je on loš po njenu kćerku, jer joj priča iza leđa, a zapravo joj ništa nije obezbijedio van rijalitija.

- Samo ne znam što ga ne otkači. Hvala Požgaju što joj je otvorio oči da vidi da može da joj se dopadne i neko mlađi i da ne mora da bude sa tim matorima. U redu mi je 10-15 godina stariji ali ne mora 50 - izjavila je Slađana koja navija da njena kćerka sazna sve po izasku iz rijalitija i da ne ostane sa Milojkom.

- Znam ja da moja Milijana nije cvjećka, ali evo mogu da vam kažem šta joj je Milojko za tih pet mjeseci koliko su zajedno kupio, jedne patike, jednu haljinu i taj vjerenički prsten. Eto, toliko koristi ona od njega ima, a saznali smo šta on želi da izvuče od Milijane i zašto je organizovao ulazak u "Parove" - ljuto kaže Slađana i objašnjava:


- On hoće da uzme sve pare i Milijanine i da uloži u svoju kuću. Namazan je on i prefrigan. To je njegov plan od samog početka. Pa bila je moja svekrva sa njima u kući kada je rekao da hoće da uđe u rijaliti a ona ga je odgovarala zbog zdravstvenih problema... Ma sve vam je jasno kad njega njegovi rođeni ne žele da posjete i da mu se jave. Njegova kćerka je bila u mojoj kući kada je došla da ga posjeti u bolnici i to na pola sata i samo jednom. To je bilo kada je operisao srce. Pa, sestrić kom je ostavio 8.000 eura je takođe digao ruke od njega. Ne želi više da čuje za njega, a zbog nekih imena koje je iznosio u rijalitiju rekao je i da će da ga tuži.


Majka mlade učesnice rijalitija istakla je da nije tačno da Milijana ne voli svoju porodicu, već naprotiv, rekla je da ona najviše voli svoju sestru, a da je sa druge strane cijelu igru osmislio Milojko koga je nazvala prevarantom. 


- Klela sam ga jer laže. Lagao je da sam krv za njega dala kako bi dobila 100 eura njegovih. A ja sam dobrovoljni davalac krvi jer imam rijetku krvnu grupu i hoću da pomognem svima. Eto, još sam za njega i krv dala, a on tako laže. Pa ona priča da je Milijaninom ocu dao 5. 000 eura, a da mu je on dao dijete, eto koliko je on spreman da ide sa lažima - bijesna je Slađana.

Milijanin otac se i dalje ne miješa ni u šta, kaže Slađana, ali se pribojava šta će biti kada izađu iz rijalitija.

- Moj suprug ne gleda ništa, ne prati Parove, ne želi da se upliće u sve to, ali pravo da vam kažem posle svega ovoga što smo čuli o Milojku, bojim se šta će biti kada izađu napolje.

Podsjetimo, od početka rijalitija, Slađana je u jednom intervjuu podržala vezu svoje kćerke sa Milojkom, mada je priznala da ne podržava toliku razliku u godinama kod Milijaninih izabranika.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Blic)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KREDITNA PONUDA U 72 SATA Za sve vaše potrebe za kreditima, ili finansiranje vaših projekata, nekretnina kontakt: [email protected] o m whartsapp: +33601256710