x

"Hvala svima koji su ponudili novčanu pomoć": Oglasio se Bora Đorđević povodom priča da ima rak i otkrio pravu istinu!

Roker Bora Đorđević oglasio se povodom navoda lista "Svet" da boluje od raka prostate i da uskoro kreće na liječenje, što su prenijeli mnogi mediji širom zemlje i regiona.

- Bora je tek nedavno saznao da je bolestan. Jedino rješenje je operacija - naveo je, između ostalog, neimenovani izvor ovog časopisa.

Frontmen Riblje čorbe se, u kratkom saopštenju, osvrnuo i na druge navode u pomenutom članku. Đorđević je naglasio:

- Riblja čorba nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup. Naprotiv, već 7. decembra smo u Minhenu, a u pripremi je i velika turneja. Zakazuju se datumi i za njen američki dio. Vijest o otkazivanju koncerata je zlonamjerna, s tendencijom da nam obezvrijedi izuzetan album "Da tebe nije", i unese nesigurnost u naše fanove i obeshrabri organizatore.


Bora je nastavio:

- Takođe je zlonamjerno napisano da tražimo nekakve pare. Hvala onima koji su ponudili novčanu pomoć, ali novac nam nije potreban. Svi u bendu smo osigurani.

Na kraju, Đorđević je istakao:

- Nisam teško bolestan, što se i vidjelo na više nego uspješnoj ljetnjoj turneji u 25 gradova, a naročito na posljednja dva – 13. septembra u Ljubljani i 5. oktobra u Beču. Sviramo i pevamo bolje nego ikad. Vjerujemo da su ovakve dezinformacije pokušaj sabotaže nekih loših ljudi. U ime "Riblje čorbe" - Bora Đorđević.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.