x

redovno ističe da je bila student generacije

Hvali se diplomom najboljeg studenta, a sada objavljen pravi prosjek: Evo kakva je zapravo Jovana Jeremić bila pravnica! (Foto)

Voditeljka Jovana Jeremić, ne prestaje da privlači pažnju javnosti i medija, a redovno je glavna tema istih, a nerijetko i zbog svog isticanja kako je završila državni fakultet i bila student generacije. Jovana je svojevremeno pokazala je svoje diplome sa osnovnih i master studija na Pravnom fakultetu univerziteta u Beogradu.

Naime, voditeljka je završila osnovne studije u roku, a na Pravnom fakultetu postigla je ogroman uspjeh. Ona je ovaj stepen studija završila sa prosjekom 9.34, a master studije, koje je završila 2014. godine završila je sa prosjekom 9.25.


- Koliko uspomena bude ove diplome, koliko je suza, bubuljica i znojenja bilo - rekla je voditeljka dok je pokazivala svoju diplomu sa osnovnih studija.

Ipak, njen visok prosjek je ne vadi iz nesvakidašnjih situacija u koje sama upada ponekad, pa je šokirala sve kada je izjavila da se osjeća kao Don Kihot:


- Osjećam se kao lik iz "Don Kihota", onaj koji se bori protiv vjetrenjača.

Ona razume Kihota, a i sama se bori protiv vjetrenjača, jer nju svakako ne vole kvazi intelektualci.


- Volim da nerviram kvazi intelektualce jer oni imaju diplome sa privatnih fakulteta i sramota ih je da to kažu. Ja sam prva koja maše diplomom državnog fakulteta i mahaću do smrti, mahali bi i oni kad bi imali sa čim. U tome je problem, ne maše se sa privatnim fakultetom, nego samo sa državnim - priča Jovana i sa diplomom u ruci dodaje - od ovoga pada glava.

Jovana je naglasila i da je za nju obrazovanje važan kriterijum po kojem procjenjuje ljude, pa da po njihovom odnosu prema studijama može zaključiti i kakvi su u poslu, prema ženama...

.

.

.

..

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:[email protected] ili ga kontaktirati na whatsapp / viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)