x

Nova opcija

Hyundai i30 N-Line uskoro i u Fastback karoserijskom izdanju

Hyundai i30 Fastback s paketom opreme N-Line u prodajne salone širom Evrope stići će do kraja godine.

Nakon julskog predstavljanja dvovolumenskog modela i30 sa sportskim paketom opreme N-Line koji je nekolicinom tehničkih i karoserijskih detalja primaknut najsnažnijem modelu i30 N (275 KS s paketom Performance), Hyundai je sličan recept primijenio i na trovolumenskoj karoserijskoj verziji koja će kupcima u Evropi biti dostupna do kraja godine.


Najsnažniji ponuđeni motor za i30 Fastback N Line i dalje je četverocilindarski 1,4-litarski turbobenzinac s direktnim ubrizgavanjem koji raspolaže sa 140 konjskih snaga, a za prijenos snage na prednju osovinu zadužen je ručni 6-stepeni mjenjač ili opcioni automatski mjenjač s dva kvačila.


Kupci u standardnoj opremi mogu računati na sportske karoserijske detalje, 18-inčne aluminijske felge s gumama Michelin Pilot Sport 4 ispod kojih su kapacitetnije kočnice, čvršći ovjes, izrazito profilisana prednja sjedišta i posebnu ručicu mjenjača.


S cilindrom manje u N-Line ponudi bit će i litarska turbobenzinska opcija sa 120 konjskih snaga koja će se u odnosu na snažniju verziju razlikovati samo po 17-inčnim felgama, a oznaka N-Line trebala bi biti dostupna i u kombinaciji s 1,6-litarskim četverocilindarskim turbodizelskim motorom sa 136 konjskih snaga.


Hyundai i30 Fastback N-Line u prodajne salone širom Evrope stići će do kraja godine.


(Klix)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top