x

I Ana Korać dobila poziv sa majkom: Njoj i Davidu je poručila samo jedno! (VIDEO)

Nakon što je Ana Korać priznala da je povrijeđena što ih majka njenog dečka, Davida Dragojevića, nije podržala, ona se zaplakala. Zbog toga joj je Drvo mudrosti obezbijedilo poziv sa majkom Ljiljanom. Kada je ugledala svoju majku, Ana je počela da plače, ali ju je majka ohrabrila riječima da podržava njihovu vezu.


- Kakve su te suze na licu? Šta će ti to? Trgni se, on je mnogo dobar dečko. Pozovi ga da dođe kod tebe - rekla je njena majka.

Osim toga, Anina majka je tražila da se u govornicu pojavi i David kako bi im oboma pružila veliku podršku.


- Teško mi je. Jao mama, samo mi je trebalo to da čujem. Svi misle da mi igramo igru. Previše sam zaljubljena - pričala je plačljivim glasom Ana. 

- Preslatki ste. Stojim iza vas i podržavam vas. Ana, ti nisi ništa pogriješila. David je dobar i kulturan momak isto kao i ti. Neću pljuvati po tuđoj djeci, kao što je ona uradila, a pritom ne zna iz kakve porodice dolaziš. Moju podršku imate i moja vrata su vam otvorena. Taj klip što je spomenula Biljana, to nije tačno, to ne postoji. Taj Veternik nije jedini grad u kome može da se živi. One igračke koje ste dobili, dobili ste od Davidovog oca - rekla je Anina majka.


- Hvala puno. Meni je krivo što je ovako ispalo. Ja znam da oni ne misle tako. Njima su isprane glave. Živjećemo kod Ane - rekao je David.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.