x

I dalje ga voli, ali... Luna otvorila dušu o raskidu: Marka nije ocrnila, a Slobu Radanovića nije štedjela!

Bivša učesnica "Zadruge" Luna Đogani pokazala je svima šta radi nakon raskida sa Markom Miljkovićem, o kojem ne prestaje da se priča. Đoganijeva je prvi put otvoreno pričala o Marku i raskidu koji je bio neminovan, kako i sama kaže.

- Raskinuli smo. Nismo više zajedno. Ne želim da pričam zašto, kako i zbog koga, jer bar to možemo da sačuvamo za sebe. Žao mi je što nismo uspjeli kao par, ali o njemu neću imati nikada bilo šta ružno da kažem. On je jedan stvarno dobar dečko koji mi je pružio ljubav i pažnju koliko i ja njemu, ali jednostavno nismo uspjeli da opstanemo kao par. Borili smo se lavovski, ali je jednostavno puklo. Idemo dalje, želim mu puno sreće - rekla je Luna.


Da li je možda došlo do prezasićenja u vezi?

- Ne, daleko od toga. Pisali su svašta, navodili nedostatak para, umiješanost treće osobe, moju mamu, a nema veze sa tim. Samo nismo imali iste stavove o nekim stvarima koje su jako bitne da bi dvoje uspjeli u životu. Ljubav je bila prisutna, i dalje je prisutna, ali ona nije dovoljna da bi jedna veza opstala - odgovorila je Luna, a onda je otkrila da li Sloba Radanović ima veze sa raskidom:

- Definitivno nema veze. Taj čovjek je davno u mojoj prošlosti - stavila je tačku na glasine Luna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.