x

veliko interesovanje

I druga obuka Arnele Avdibegović o ekstenziji trepavica popunjena do zadnjeg mjesta! (Foto)

Arnela Avdibegović, jedna od vrhunskih stručnjaka iz svijeta trepavica je održala drugu veliku obuku u periodu od dva mjeseca. I za ovom, kao i za prethodnom edukacijom je vladalo veliko interesovanje, pa su mjesta bila popunjena.

Ovo je najtraženiji i ujedno najzahtjevniji tretman u beauty svijetu. Radi se o edukaciji produžavanje trepavica ruski volumen, a Arnela Avdibegović je rado prenijela stečeno znanje i iskustvo. 


Arnela Avdibegović je poznato i priznato ime u beauty svijetu trepavica, a u svrhu prenošenja znanja, na radost mnogih, organizovala je i drugu edukaciju, gdje je učesnice iste upoznala sa načinom i radom najzahtjevnijeg tretmana. Edukacija je bila popunjena do zadnjeg mjesta, tako da nisu mogli učestvovati svi zainteresovani.


Edukaciji Arnele Avdibegović su prisustvovali svi oni koji su željni da svojim uslugama pruže samo najbolje za svoje klijente, a sve učesnice su uspješno obavile posao i dobile certifikat. Ovakav vid edukacije je odličan način poboljšanja vlastitih usluga, kao i dodatne zarade. Posebnost ove edukacije jeste da Arnela pažljivo radi sa svim učesnicama, želeći time da svaka od njih usavrši čuveni tretman ugradnje ekstenzija trepavica.


Inače, ekstenzija trepavica je jedna od najtraženijih i najefektnijih metoda za produživanje trepavica. Mogu se ugrađivati cijele godine, ne samo ljeti kada se svi manje šminkaju. Idealno je za žene koje ne vole ili ne žele koristiti maskaru jer ju u potpunosti zamjenjuje.

Instagram: https://www.instagram.com/beautyroomarnela_lashes/

Telefon: +387 62 685 306

E-mail: [email protected] 

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Es ist uns eine große Freude, dass unsere Institution die Durchführung Ihres Darlehenskreditereignisses bekannt gibt. Dieses Jahr wird die Veranstaltung zum Thema haben "KREDIT FÜR ALLE" und zielt darauf ab, Menschen von sehr gutem Glauben zu helfen. Machen Sie sich keine Sorgen mehr darüber, Ihre Projekte durchzuführen und Ihr Geschäft oder Ihr persönliches Darlehen auf sehr flexible Weise zu erweitern. Wählen Sie das persönliche Darlehen zu einem festen Zinssatz von 2% Benötigen Sie einen dringenden Kredit? Wir stehen zu Ihrer Verfügung Möchten Sie Ihre Schulden löschen, Mit Madame SOPHIE FAUVERGE an der Spitze erwarten Sie gute Kreditbedingungen E-MAIL: [email protected] Danke, dass Sie sich gemeldet haben herzlich