x

razbijesnio javnost jer nije došao na sahranu

Ibrahimovića neka je bruka i sramota! Nedić: Vidio sam da se šepuri na Svjetskom prvenstvu, a znamo šta je Miha uradio za njega!

Dobro je poznato da su Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović bili veoma dobri prijatelji. Međutim, iako je Miha preminuo u petak i sahranjen u ponedjeljak. Zlatan se uopšte nije oglasio, niti došao na sahranu i tako pao u očima javnosti.

Dejan Nedić, bivši fudbalski sudija, gostovao je u Pulsu Srbije gdje je prokomentarisao Ibrahimovićevo ponašanje, ali i rekao par riječi o legendi, Siniši Mihajloviću.


- Čuo sam da se Ibrahimović nije oglasio, bruka i sramota. Vidio sam da se šepuri na tamo Svjetskom prvenstvu, a znamo da mu je pokojni Miha puno pomogao. Tako da ga sram bilo - rekao je Nedić i dodao:


- Ono što je bitno je da su se svi oprostili od Mihe koji su to zaista i trebali. Ja se opraštam od Mihe sa čuvenim onim sjećanjem pogotka u polufinalu: Tada je postigao pogodak Bajernu i trčao sa južne tribine na sjevernu tribinu sa onim osmijehom. Neka to bude vječna slava Mihi koji je dao mnogo ne samo našem fudbalu, nego evropskom i svjetskom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.