x

TRENDOVI

Ideje za prazničnu manikuru koju možete napraviti i kući

Zelena je već tradicionalno boja praznika.

Malo koje doba godine inspirira nas kao ovo praznično. Taj praznični duh provlači se kroz sve sfere našeg života pa tako i kroz biranje najnovije manikure. Bilo da volite decentnije dizajne ili one upadljivije, praktnična manikura idealna je prilika da ih isprobate.

Bez obzira na to izabrali vi klasičnu crvenu ili zelenu, 3D dizajn – nećete pogriješiti.

Zelena boja

Zelena je već tradicionalno boja praznika. Boja je to koja se zimi nalazi na gotovo svim simbolima, na jelkama i vijencima.

Ne čudi, stoga, što je zelena i jedna od omiljenih i najpopularnijih boja za praznične manikure. Ako je obična zelena malo preobična za vas, uvijek možete dodati zlatne šljokice.


Crvena

Jedina popularnija boja za nokte od zelene je crvena, barem u ovo doba. Ako volite klasiku uvijek možete odabrati jednostavne crvene nokte. Ako vam je to previše jednostavno, možete dodati nail art, ali i poigrati se s raznim nijansama crvene.

Naravno i ovdje možete dodati šljokice. Njih možete staviti na jedan nokat ili možete nacrtati uzorak džempera. Ako još niste sigurni u svoju tehniku nail arta, ove godine odaberite burgundsku crvenu za vašu manikuru. Duboka crvena ja vječni klasik, a razbija monotoniju klasičnih crvenih noktiju.


Boja čokolade

Smeđi lak za nokte neočekivani je hit za ovogodišnje praznike.

Kada malo bolje razmislimo, boja je to vruće čokolade koju obožavamo u ovo doba godine pa i ne čudi što je napokon dobila svojih 5 minuta slave. I ovoj boji uvijek možete dodati smeđe ili zlatne šljokice na jednom prstu.


Izvor: avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.