x

Evo šta je prethodilo skandalu

Idi u p.m.: Tanja Savić prvo opsovala Jovanu Jeremić pa napustila emisiju! (Video)

Kako smo prethodno objavili, Tanja Savić je napustila snimanje emisije "Amidži šou" zbog voditeljke Jovane Jeremić, a sada je emisija i prikazana u redovnom terminu.


Naime, njih dvije su se prvi put susrele u ovom studiju, a voditelj Ognjen Amidžić je odmah na početku upitao Tanju kakvo mišljenje ima o Jovani, te se činilo da će sve biti kako treba u nastavku.

- Svi su mi rekli: "Tanja i Jovana u jednoj emisiji, to će da bude vatra - istakla je Jovana, na šta je Tanja odgovorila:


- Prvi put sam je upoznala i baš je pozitivno luckasta, luda je. Na svakoj žurki treba da bude jedna Jovana Jeremić - rekla je Tanja Savić.

Jovana je pričala o situaciji kada joj određeni PR nije ustupio gosta za emisiju i objasnila je detalje iste, a Tanja Savić je u tom trenutku ustala sa dvosjeda na kojem je sjedila i izašla iz studija.


- Ma idi bre u p m... - promrmljala je pjevačica smijući se, a zatim je rekla kako ide do toaleta.

Međutim, nije se više vratila u studio.

Tanja je emisiju napustila zbog Jovane Jeremić pošto, kako se kasnije požalila, zbog nje nije mogla da dođe do riječi.


Povodom napuštanja emisije oglasio se tada Ognjen Amidžić, autor i voditelj ovog šou programa, koga je Tanjina odluka da napusti svoje mjesto prilično iznenadila.

- Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila poslije pet minuta snimanja. Rekla mi je da se ne osjeća najbolje - rekao je Ognjen za Telegraf Jetset.

.

..

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.