x

Idu do istrebljenja na Novoj TV! Ivanović: Kesić je budala! Kesić: Tačno je, jesam!

Novo poglavlje rata između Ivana Ivanovića i Zorana Kesića, koji je izbio zbog činjenice što se ovaj prvi grdno uplašio zbog dolaska konkurencije i još jedne komičarske emisije ("24 minuta") na Šolakovoj TV Nova S.

Voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" brutalno je izvrijeđao kolegu Zorana Kesića, nazvavši ga budalom samo zato što je ovaj dao izjavu Srpskom telegrafu u tekstu o ratu dvojice komičara zbog rejtinga.

Kako je objavljeno, sukob poznatih voditelja i komičara izbio je kad se saznalo da emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" počinje da se emituje na Novoj S, čiji je vlasnik Dragan Šolak. Na istom kanalu već se prikazuje "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Autor i voditelj istoimene emisije na nož je dočekao dolazak kolege, strepeći (opravdano) za svoj ionako rejting. I dok je Kesić za Srpski teelgraf rekao da se ne plaši takmičenja i da voli da pobjeđuje, Ivanović se oglasio na Tviteru i kolegu nazvao - budalom.


- Ne dajem izjave za dnevne novine, osim za Danas. Zato što ste smeće i partijski pamflet, a ne novine. Takođe, smatram budalama sve koji misle da može i treba da sarađuju sa vama - poručio je Ivanović preko društvenih mreža u ne baš pismenom tvitu, iz kog je, ipak, potpuno jasno da je, govoreći o budalama, mislio upravo na Kesića.

I Kesiću je to očigledno jasno, pa nam je, kad smo mu poslali Ivanovićev tvit, odgovorio sljedećom porukom:


- Pa ja i jesam budala. To svi znaju. A, inače, slažem se sa kolegom Ivanovićem da je Srpski telegraf partijski pamflet. A to takođe svi znaju. A prije svega kolege iz Srpskog telegrafa. Tako da je praktično sve tačno kako treba da bude.

Podsjećamo, Ivanović nikada nije mogao da smisli kolegu jer smatra da mu ugrožava emisiju, a sada je u žestokoj panici jer su obojica na istom kanalu i emisije će se emitovati dan za danom. Izvor blizak Ivanoviću našem listu otkrio je da je on vidno nervozan i izrazito neprijatan prema saradnicima otkako je saznao za Kesićev dolazak na Novu S jer mu je već duže karijera ionako u silaznoj putanji, piše Srpski telegraf.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.