x

kraj ljubavi

Igor Kojić iselio iz Severininog stana, viđen kako iznosi stvari!

Prošlog vikenda Igor Kojić (33) viđen je ispred zgrade u kojoj živi Severina Kojić (48) na zagrebačkom Kozjaku. Kako tvrde očevidci, suprug pjevačice iseljavao je stvari. Vukao je kofere i odijela na vješalicama. Stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija.

- Jedino seljenje koje je bilo ovoga vikenda je ono Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susjedstvo, tačnije preko puta Severinine zgrade - tvrde iz PR tima pjevačice.

Dodali su i da je Severina tokom vikenda "snimala više kampanja". Ovo je drugi put da je Igor viđen ispred Sevine zgrade nakon što ga tamo nisu vidjeli gotovo godinu dana. Prvi put viđen je na Kozjaku prije nekoliko sedmica. Nije poznato je li tada ušao u stan pjevačice.


Nagađa se kako se Igor vratio kući, u Beograd. Usljed navodnog zahlađivanja odnosa sa Severinom proteklih godinu dana, Igor se, prema pisanju srbijanskih medija, posvetio nogometnom menadžmentu i duhovnosti. Obilazi manastire i traži duhovni mir. Severina je, prema tvrdnjama komšija, u porodičnoj kući Kojića u Beogradu posljednji put bila prošle godine u aprilu.


Seve i Igor i dalje se prate na društvenim mrežama, no ne "lajkaju se". Ne ostavljaju si srca ni komentare niti objavljuju zajedničke fotografije. Štaviše, dobar dio zajedničkih fotografija su izbrisali. Prošle godine u oktobru slavili su petu godišnjicu vjenčanja u Beogradu na kojem je bilo 600 zvanica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sata.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.