x

želi da ostane u gračanici

Igor Kojić se potpuno okrenuo vjeri: Mali Keba poslije Severine završio u manastiru!

Sin folk pjevača Dragana Kojića se nakon rastanka s hrvatskom pjevačicom posvetio obilasku svetinja po Kosovu i Metohiji .

Nakon rastanka sa Severinom Kojić njen suprug Igor Kojić potpuno se okrenuo vjeri. Kako Srpski telegraf saznaje, sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe dane nakon razlaza sa hrvatskom pjevačicom provodi u manastirima na Kosovu i Metohiji, gdje je boravio posljednje dvije nedjelje.

Upućeni tvrde da je spreman da se skroz posveti vjeri i trajno ode u manastir, ali da ga u toj zamisli za sada sprečavaju najbliži članovi porodice.


- Igor je boravio dvije nedjelje na Kosovu. Obišao je gotovo sve manastire, posjetio Pećku patrijaršiju, manastir Gračanicu, kao i Prizren, gdje je posjetio Manastir Svetog Arhangela, u kom su mošti cara Dušana Silnog. Tokom boravka na Kosmetu posjetio je gotovo sve manastire jer je tražio mir nakon burnog perioda i rastanka sa Severinom. Ta energija mu je veoma prijala, toliko da je poželio da ostane u Gračanici, ali ga je Keba u tome spriječio - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Igor samo priča o tome kako želi da ode na Kosovo i ostane tamo u Gračanici. Kako mu prija ta energija, kako ga je posvećenost Bogu smirila i kako se tamo pronašao. Međutim, Olja i Dragan mu svakodnevno govore da im je on potreban i da žele da bude s njima, zbog čega se nakon dvonedjeljne posjete manastirima ipak vratio kući - završava priču izvor.


Kako dalje saznajemo, Kojić se toliko posvetio vjeri da je čak i kuću ukrasio ikonama koje je donio iz manastira. Na njegovom Instagram profilu, na kom je dosad pratio samo Severinu, odskora se našao profil Patrijarha Pavla, ali i Pouke svetih otaca, koje odnedavno prati. Svi njegovi postovi na društvenoj mreži u posljednje vrijeme posvećeni su manastirima i vjeri, dok o Severini više nema ni traga ni glasa.

Podsjećanja radi, Igor i Severina rastali su se početkom pandemije. Kako su tvrdili izvori tada, razlog za krah njihovog braka bili su upravo Igorovi roditelji Dragan i Olja, koji su zamjerili Severini što je uplela njihovog sina u svoj rat sa bivšim partnerom Milanom Popovićem.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.