x

mali keba očajan

Igor moli Severinu da spasu brak? Ne zanima ga šta je bilo, samo da mu se vrati! A evo šta kaže muškarac kojeg povezuju s pjevačicom!

Igor Kojić navodno je iz novina saznao da je njegova žena Severina u navodnoj vezi s vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, pa sada po svaku cijenu želi da se pomire.

Igor je navodno očajan što ga Severina navodno vara s vlasnikom vinarije Tomislavom Voštinićem, pa je navodno moli da se pomire.

"Seve i Igor se nisu vidjeli šest mjeseci, otkako je ona napustila njegovu porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i preselila se u Zagreb. Povremeno se čuju, ali i dalje niko nije pokrenuo temu razvoda, tako da se Igor nadao da će sve nesuglasice ispeglati kada se napokon budu vidjeli", počinje priču izvor i dodaje da je Kojića navodno kao grom iz vedra neba pogodila vijest da Seve u Hrvatskoj ima novu ljubav:


"Šokirao se kada je u novinama pročitao da mu je žena nevjerna i da je još ljetos sa tim Tomislavom krstarila po Jadranu. Odmah ju je pozvao i zatražio objašnjenje, ali je Seve sve vrijeme tvrdila da joj je Voštinić "samo dobar prijatelj". Igor je ubijeđen da ga laže, ali je spreman da pređe preko svega samo da sačuva njihov brak. Rekao joj je: "Ne zanima me šta je bilo, sve ti opraštam, samo mi se vrati". Igora je ovo baš pogodilo, pa je počeo da posjećuje manastire u Srbiji i moli se Bogu da ponovo bude sa Severinom."


S druge strane, hrvatska pop zvijezda uporno negira da je u vezi sa Voštinićem, u čijoj vinariji je redovna gošća.

"Tomislav je Severinin prijatelj. U njegovoj vinariji je održan događaj na kojem je ona bila sa društvom i odbacujemo svaku insinuaciju da su njih dvoje u emotivnoj vezi", poručio je Severinin portparol.


"Severina i ja smo dobri prijatelji i za nju imamo samo riječi hvale. Tačno je da je dolazila kod mene u vinariju, ali nije bila sama, bilo je tu još dosta ljudi. Između nas dvoje se ništa nije desilo i meni je sve to što čitam po novinama smiješno. Razumijem da je njen život interesantan medijima", kaže Tomislav kog povezuju sa Severinom.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.