x

Ništa od povratka u Madrid do petka

Igrači Real Madrida jutros su saznali vijesti zbog kojih su žestoko reagovali

Real Madrid sinoć je gostovao u Pamploni gdje je protiv Osasune osvojio samo jedan bod (0:0) u meču 18. kola La Lige.

Jasno je da je kraljevski klub bio favorit u ovom meču, ali težak teren je bio problem za oba tima, te je na kraju ova utakmica završena bez golova.

U Realu su bijesni na La Ligu što se meč nije odgodio jer je snježna oluja pogodila veći dio Španije. Oni su u petak jedva doputovali u Pamplonu, a sinoć je teren bio u zaista lošem stanju.

Na kraju je kraljevski klub odlučio da i sinoć ostane u Pamploni jer nije bilo uslova da se vrate avionom u Madrid. Očekivali su da će to biti danas, ali ni od toga nema ništa.

Igrači Reala i večeras će prenoćiti u Pamploni jer nema uslova za slijetanje aviona na madridski aerodrom zbog snijega koji je napravio veliki haos. Sada je plan da putuju u ponedjeljak za Malagu jer se već moraju spremati za meč Superkupa protiv Athletic Bilbaa.

Oni taj meč igraju u četvrtak, ali je odlučeno da je najbolje da odmah putuju za Malagu i da se ne vraćaju u Madrid zbog vremenskih neprilika. Igrači nisu oduševljeni takvom odlukom jer će neočekivano provesti najmanje sedam dana na "gostovanju" i sigurno je da to niko nije očekivao.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.