x

Ilda Šaulić otvorila dušu poslije očeve smrti: To je bila moja želja, on tako nastavlja da živi!

Ilda Šaulić, nasljednica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, otvorila je dušu i priznala koliko se život članova njene porodice promijenio poslije nesreće koja ih je zadesila.

Uprkos tome što je nedavno doživjela porodičnu tragediju kada joj je poginuo otac, Ilda izgleda odlično, a ona je otkrila ko je i šta je zaslužno za osmijeh na njenom licu, poslije najtežeg životnog perioda.

- Kako da vam kažem... Ne mogu da se hvalim nekim specijalnim razlozima, kao što i sami znate, da kažem da su nešto posebni u mom životu... Ali, hvala Bogu, zdravi smo, prisutni smo, dijete raste kako treba i radujem se nekim novim stvarima u životu - iskrena je bila Ilda.

Ona je prije dva dana održala povratnički nastup u srpskoj prijestonici, prvi poslije porodične tragedije. Kako kaže, sa druženja sa beogradskom publikom nosi samo lijepe utiske.


- Zadovoljna sam! Svaki početak, mislim nije to početak, ali početak poslije nekih krupnih stvari u životu je uvijek težak, ali drago mi je da je to baš bilo u Beogradu, da su došli prijatelji i kolege da podrže, da je bilo svijeta, da je bilo lijepo i veselo... Muzika je moj život i bila je život moga oca i mislim da ja treba da idem dalje i da radim ono što umijem i znam - kaže Ilda, koja je posebne emocije publici probudila kada je iste večeri otpjevala čitav blok nekih od najvećih hitova svog pokojnog oca. 

- Emotivno je bilo, sigurno da jeste. U našim životima sigurno neće više biti sve isto, kao što je bilo nekada, ali prosto kroz muziku to nekako... I moj otac živi kroz sve to, i moju muziku, nastupe i moje raspoloženje. Muzika donosi i ono lijepo i ono manje lijepo, tako da mislim da to treba da ide dalje, svojim tokom - zaključuje pjevačica.


Ona je, takođe, istakla da je sama izrazila želju da u svoj repertoar uvrsti očeve pjesme, te da će ih od sada sve češće pjevati na nastupima.

- To je bila moja želja i mislim da će to biti ustaljeno, što se tiče mojih nastupa - poručila je Ilda, koju je na kraju razgovora za Pink.rs ispričala kako su ostali članovi porodice Šaulić - Šabanova udovica Goca, kćerka Sanela i sin Mihajlo.

- Dobro su... Kako da vam kažem, život ide dalje i mi moramo dalje. To mi, negdje, između sebe najbolje znamo - iskrena je bila nasljednica Šabana Šaulića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.