x

prolazi golgotu

Ili ćeš da budeš sa mnom, ili... Tanju Savić ucjenjuje muž! Pokazala poruke: Plašim se za djecu, on ima dijagnozu!

Pjevačica Tanja Savić već unazad mjesecima prolazi kroz pravu golgotu nakon što joj je suprug odveo djecu u Australiju, i kako je i sama pričala, zabranio joj svaki kontakt sa njima, a sada je otkrila i da je ucjenjuje.

- On mene ucjenjuje već duže vrijeme da se ja vratim njemu inače neću djecu vidjeti, do toga je došlo. Ja nemam avion da dođem u Australiju, pa sam ga pitala je li hoće on da dođe ovdje sa djecom, na šta je on mene bukvalno ucijenio, ja imam i dokaz za to. Imam u porukama sve. Napisao mi je ,,Ili ćeš da budeš sa mnom, da budemo zajedno sa djecom, ili ja ostajem sam u Australiji", tako da ja samo mogu da ostanem bez djece, ukoliko se ne pomirim sa njim. Jasno je kakav je to profil ljudi. Jako sebična osoba, narcis. Samo misli na sebe, uopšte ne misli na djecu - rekla je Tanja za Idj, te objasnila zbog čega ne može u ovom trenutku da otputuje u Australiju.


- Otkazali su mi ovaj avion koji je bio zakazan za kraj oktobra. Međutim, postoji još neki let, preko Indonezije se leti, ali ja ne bih da rizikujem, jer je korona još uvijek aktuelna, ne znam gdje će me zatvoriti, gdje će me držati u karantinu. Ne želim da ugrozim sebe, ja djeci trebam zdrava i živa, a ne bolesna ili da mi se nešto dogodi, ne daj Bože. Jedini način sada da se borim za djecu je isključivo ovaj , putem suda.


Tanja ne krije koliko je zabrinuta što trenutno nije sa djecom, jer njen suprug i te kako utiče na njih.

- On apsolutno utiče na djecu. To se vidi. S tim što ja znam kakav je on i olakšavajuća okolnost mi je ta da znam da ima dijagnozu. Čovjek zaista ima dijagnozu. Ima poremećaj ličnosti. Jako je strašno da takav čovjek ostaje kući sa djecom i da ih čuva - iskrena je bila ona.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.