x

Nevjerovatni Tyler Parker

Ima 14 godina, 183 centimetra, 130 kilograma i treneri za njim lude kao za nijednim igračem ranije

Amerikanac Tyler Parker nije običan 14-godišnjak.

Dečko koji je rođen 2008. godine istinska je zvijer. Apsolutno niko na svijetu ne bi mogao pogoditi koliko ovaj dečko ima godina, a oni koji ne znaju da mu je samo 14 ostanu u nevjerici.

Razlog je njegov nestvaran izgled. Tyler je već visok 183 centimetra, ima preko 130 kilograma i za tri godine će biti izlazna godina te će moći birati koledž na kojem će igrati.

Već sada su treneri svih većih koledža u Sjedinjenim Američkim Državama odlučili ponuditi saradnju ovom 14-godišnjaku.


"Moja regrutacija je otvorena. Hvala svim trenerima i programima koji vjeruju u mene", napisao je Parker koji će imati zaista težak izbor kada je u pitanju koledž za koji će nastupati.

Parker igra na poziciji defanzivnog tacklea u srednjoj školu Santa Margarita u Kaliforniji i moguće je da će koledži iz ove države imati malu prednost u regrutovanju.

Ovog mladog momka već porede s tackleom Los Angeles Ramsa Aaronom Donaldom koji trenutno ima iste fizičke predispozicije kao i Parker, iako je 17 godina stariji.


Tyler Parker definitivno nije običan 14-godišnjak. Njegov život već je sad u centru pažnje svjetskih medija i vidjet ćemo kako će se karijera ovog dječaka razvijati.

Njegov izgled zapanjio je sve. Nevjerovatna stvar je da već sada diže gotovo 200 kilograma i doista se radi o istinskom čudu prirode.

Hoće li mu ove fizikalije biti dovoljne da ostvari veliku NFL karijeru, vidjet ćemo u narednim godinama kada počne igrati protiv mnogo većih i jačih protivnika u odnosu na srednju školu.


(Sportsport.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.