x

Ima cijenu, dovodi ljude kući: Ona zna da se Ana bavi pros..tucijom i sada je otkrila sve o tome!

Marija Kulić pozvana je od strane Drveta mudrosti u vrt kako bi ispričala sve ono što joj leži na duši. Ona nije imala lijepe reči za Miću i Anu Korać, a na Staniju je slaba jer kako ona kaže, ona nema oca.

- Razočarao me Mića, onaj način kako je govorio. Strašno! Staniju kanali, a Anu Korać ne dira, uopšte je ne komentariše. Osjetljiva sam prema djevojkama koje nemaju oca. Kreten je, baš me razočarao. Anu ne dira uopšte, a šta je sve uradila... Još dok je bila Aleksandra ovdje ona je pikirala Davida. Prošle godine brani brak, a ove godine? Strašno! Brani je jer se Mića druži sa tim ljudima sa kojima ona ide. Sad sigurno ima veću cijenu sigurno. Nervira me što krije sve to, pravi se luda. Ona je sponzoruša, druži se sa tim Mićinim prijateljima. Pravi nas sve budalama. Đubre jedno matoro, pokvareno - komentarisala je Marija.


Ona je takođe prokomentarisala da sumnja da se Ana Korać bavi pros..tucijom.

- Krije da se ne bi vjerovalo u to. Mina je rekla čime se bavi. Djevojka ne studira, ne živi sa roditeljima, još živi sa njom. Ma, 'ajde da se ne pravimo ludi! Dovode ljude po stanovima. Vidjeli smo i po snimku onom u uspomena Mine kad su prikazivali. Ništa mi se to ne sviđa. Sve glume. David je folirant. On je srednji sloj ljudi, željan slave i popularnosti - rekla je o Ani i Davidu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.