x

Ima dvoje djece i stariji je od njenog oca: Aleksandra ponovo sa oženjenim čovjekom!

Kontroverzna učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Subotić pomrsila je konce dečku Davidu Dragojeviću, koji ju je prevario sa cimerkom Anom Korać čim je drugi put kročila u Imaginarijum. Kako Srpski telegraf saznaje, crnka već nekoliko mjeseci krije vezu sa oženjenim Petrom Raspopovićem Vijagrom, koji ima dvoje djece.

Naime, Subotićka je aferu sa čovjekom koji je nekoliko godina stariji od njenog oca Karađorđa Subotića započela kada je diskvalifikovana iz rijalitija zbog toga što je fizički nasrnula na cimerku Minu Vrbaški, a Davidova majka Biljana Dragojević potvrdila je za Srpski telegraf informaciju do koje smo došli. Biljana tvrdi da je Aleksandra aferu sa oženjenim Raspopovićem započela dok je živjela u njenoj kući.

- Nisam bila upoznata sa ovom situacijom, ali sam u međuvremenu od nekih ljudi saznala da se Aleksandra viđala sa Petrom dok je još živjela kod mene. Ona ga je prije neki dan i spomenula u rijalitiju, pa mi je bilo jasno o čemu se tu radi. Teško joj je palo što su je diskvalifikovali onaj put, a sve ono što se dalje dešavalo sa Anom i Davidom je dodatno uticalo na njeno psihičko stanje. Bila sam tu za nju u svakom trenutku, bukvalno se nismo odvajale.


- Naravno, svi znamo da ona nije bila dostupna za medije, ali nije sjedila sve vrijeme u kući u četiri zida. Znala sam svaki put kada bi izašla da napolje da prošeta ili kada bi otišla da popije piće, ali sam pretpostavljala da je sa nekim drugaricama. Fanovi mi često pišu na Instagramu šta se priča u rijalitiju, pa su spomenuli Petra Raspopovića. Obavijestili su me da je čovjek uveliko u braku, a da ga ona huška da ostavi ženu bez obzira na to što ima i djecu. Ona to radi očigledno bez trunke savjesti. Tada sam shvatila da se ona zapravo viđala tajno s njim, da su pili piće, išli na sladoled i šta sve ne. Zato sam kasnije objavila sliku, neka sve stoji crno na bijelo - rekla nam je Biljana.


Ona se osvrnula i na pisanja da je Petar muškarac kod kog je Subotićka išla u Hrvatsku, te i da joj je on poklonio telefon od 1.100 eura pre ponovnog ulaska u "Zadrugu".

- Aleksandra je ušla u vezu sa Petrom i oboje su putovali u Hrvatsku. Onaj čuveni mobilni koji je dobila navodno od fanova i koji košta 1.100 eura je vjerovatno od njega. Mislim da su išli tamo kad se ona iz naše kuće preselila u stan u Novom Sadu. Ona je prestala da krije vezu sa Raspopovićem kad se udaljila od mene. Ne znam koliko je tačno da su joj fanovi kupili taj telefon, vjerujem da je on u pitanju. Sve se vrti oko njega. Jasnije mi je bilo kad sam svojim ušima čula da ona u rijalitiju pozdravlja nekog čovjeka na slovo P. Tad sam u svojoj glavi sve povezala - rekla je Dragojevićka za naš list.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KREDITNA PONUDA U 72 SATA Za sve vaše potrebe za kreditima, ili finansiranje vaših projekata, nekretnina kontakt: [email protected] o m whartsapp: +33601256710