x

a prošao užas dok je skinuo 88 kg

Imaćeš ti meni ponovo 180 kg: Barbara mu spremila klopu, a Darko navalio ko mećava!

Barbara Bobak i Darko Lazić uvijek iznova pronađu način da oduševe pratioce na društvenim mrežama objavama na kojima sve "pršti" od ljubavi.

Folker je sada na Instagramu objavio snimak na kom mu pjevačica sprema lignje, dok se ona nedugo zatim pohvalila kulinarskim sposobnostima Darkovom reakcijom na specijalitet koji mu je pripremila.

- Je l' se tako prže lignje? - čuje se u video zapisu kako Lazić pita Barbaru, nasmijan činjenicom da se ona konstantno izmiče od šporeta kako je ne bi isprskalo vrelo ulje.


- Ja mislim da mu se sviđa. Darko, imaćeš ti meni opet 180 kilograma - dodala je uz osmijeh Bobakova.

Podsjetimo, pjevač se prošle godine podvrgao se operaciji smanjenja želuca, zahvaljujući čemu je smršao 88 kilograma.


Međutim, ljekar koji je, između ostalog, upućen i u pjevačev slučaj, kaže da bi nakon takvih operacija želudac trebalo da se vrati u prvobitno stanje nakon pola godine, jer u suprotnom može doći do komplikacija.

Gastroenterolog prof. dr Vojislav Perišić u Jutarnjem programu na TV "Prva" govorio je o pomenutoj operaciji, te pomenuo i Darka Lazića.


- To podvezivanje želuca može biti samo privremeno, i ako ga podvežu i ako stave balon. Više od 6 mjeseci to ne valja, tad treba da se želudac vrati u normalu, da se "odveže" - rekao je Perišić, te naveo da je moguća pojava određenih komplikacija.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.