x

Imaju prepisku! Marko napao Sanju: Ti si raspad koji se j... za 250 eura!

Sanja Stanković tek sada kada je Marko Miljković ušao u vezu s Lunom Đogani, priznala je da ju je di-džej muvao, što je njega iznerviralo. Sve je počelo kada je Sanja zadrugarima počela da priča kako je Miljković neprestano posmatra, što je njega izvelo iz takta.

- Nisam htjela da idem okolo i da pričam ljudima da me Marko gleda, već sam se povjerila Ani. Primijetila sam to čim sam ušla, dakle, mnogo prije nego što su Luna i on počeli da se zabavljaju. Da sam htjela da pravim priču i da ih posvađam, išla bih okolo i svima pričala. Ni u kojem slučaju ne bih voljela da Jovana i Marko ponovo imaju konflikt jer znam da se ne bi dobro završilo. Mi izbjegavamo Marka, on izbjegava nas - pokušala je da objasni Sanja, a potom se u razgovor uključio Marko.


- Vidim da Jovana i Sanja pokušavaju da naprave neku priču, ali im to sa mnom neće uspjeti, jer je moj stav prema njima jasan. Gledam u Sanju kao što gledam u frižider ili zid. Sanja nije nikakva riba jer je mentalni raspad sistema. Bolje bi vam bilo da ćutite jer vam ne treba konflikt sa mnom. Nabiću vas na k**ac svaki put kada terate silu po „Zadruzi“ - rekao je Marko, nakon čega je Sanja ispričala da je Marko želio da bude u vezi sa njom.


- Imam jednu prepisku sa Markom, u kojoj se vidi kako me je muvao i kako nisam riba - rekla je Sanja.

- Nisam htio da trošim 250 eura, pa sam htio na foru da te dobijem. Te pare sam sačuvao u džepu - rekao je Marko, a Sanja mu je žestoko uzvratila.

- Bilo ti je lakše da te pare potrošiš na k*kain nego na djevojku - rekla je Sanja, a onda se Jovana uključila u njihovu svađu.


- Između Marka i mene ne može da dođe do rasprave, nego samo do tuče, to će se desiti kada se najmanje budete nadali. Nemam problem sa tim da gleda moju djevojku, neka je gleda i neka d*ka. Dosta mi je k**čenja i ovde i napolju - rekla je Matora.

- Je li to neka prijetnja? Šta je to, ne razumijem? Ma pop*šiš mi k**ac - odbrusio je Marko.

- Da, evo, sada ti kažem, ako želiš da se pobijemo opet kao napolju, dođi - bijesnila je Jovana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.