x

Imaju svoje razloge: Tri frizure koje mnoge žene izbjegavaju u tridesetima

Tridesete su posebno desetljeće, ono u kojem definitivno prestajemo biti mlade djevojke, ali većina i dalje ne želi da ih se naziva ženama jer im to zvuči previše ozbiljno.

U tridesetima mnoge dame svjesno ili nesvjesno uvode određene promjene kada je u pitanju izgled. Mijenjaju stil, garderobu pa i frizure.

Naravno da ne postoji pisano pravilo koje kaže da u tridesetima moramo izgledati ovako ili onako, ali četvrto desetljeće života sa sobom ipak donesi određene promjene u životima većine žena.

Kada su u pitanju spomenute frizure, postoje tri koje mnoge žene u tridesetima izbjegavaju. Koje su to provjerite u nastavku.

1. "Mama" frizure

Iako su mnoge žene u 30-ima mame, to ne znači da moraju imati i klasičnu kratku "mama frizuru". Žene u tridesetima itekako dobro znaju da je pred njima još cijeli život i da će biti dovoljno vremena za kratke frizure pa se, osim ako ne žele kratiti kosu iz drugih razloga, u tridesetima ne odlučuju za drastično kraćenje kose samo zato što su došle u određene godine.


2. Frizure u ludim bojama

Ulazak u tridesete predstavlja određenu prekretnicu u životu. To je, kako smo već spomenuli, ono desetljeće u kojem žene više nisu mlade djevojke, ali se ne smatraju ni zrelim ženama. Međutim, promjene se događaju, a jedna od tih promjena je i ta da će mnoge dame ipak izbjegavati drastične, lude promjene boje kose koje su bile sasvim u redu u 20-ima, ali u 30-ima se čine pomalo pretjeranima.


3. Ekstra duga kosa

Prema riječima stručnjaka za kosu, u nekom trenutku dođemo u godine u kojima zbog preduge kose možemo izgledati starije nego što jesmo, osobito žene kod kojih su se pojavili sijedi pramenovi.

Zato su baš tridesete godine u kojima se možda ne šišamo na kratko, ali se odričemo ekstra duge kose i biramo nešto kraće verzije dugih frizura, osim ako nismo spremne na česte odlaske kod frizera koji će pomoći našoj kosi da unatoč dužini uvijek izgleda savršeno.


(Zadovoljna.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.