x

MNOGO SE TOGA DESILO

Imala sam zdravstvene probleme, sad imam napad panike: Kockareva iznijela ono što javnost nije znala, a evo da li ulazi u rijaliti!

Pjevačica Kristina Kija Kockar pobjednica je prve sezone "Zadruge" i sada je otkrila da li bi ponovo ušla u ovaj rijaliti.

Prije toga Kija se sedmoj sili požalila da je imala veoma težak period tokom ljeta, kao i da sada ima napade panike. Kristina se ljetos suočila sa zdravstvenim problemima, te je priznala da joj se sve skupilo:


- Imala sam dosta toga, svašta se izdešavalo. Imala sam neke zdravstvene probleme, pa onda su neki bliski ljudi meni imali, mnogo toga se izdešavalo u jednom trenutku - kazala je ona, a zatim priznala da danima nije izlazila iz kuće:


- Sada sam prvi put izašla onako da puno vas vidim i iskreno imam napad panike. Povisio mi se pritisak, pa sam popila lijek za pritisak sada - otvoreno je kazala Kija koju su novinari pitali da li bi ušla u "Zadrugu 6":


- Pitali su me već mnogi, nikad ne reci nikada. Nisam ni pregovarala oko toga, razgovarali smo o nekim drugim stvarima. Nemam pojma, ne znam. Sada trenutno ne, ne razmišljam o tome - kazala je Kristina i otkrila da se ne plaši ulaska u rijaliti:

- Nemam strah od "Zadruge 6", to je materija koju držim u malom prstu. Nisam razmišljala dok me niste pitali.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.