x

spustila čorbu

Imao si odnose gdje si stigao i ti misliš da si promoter pravih vrijednosti: Dušica Jakovljević oštro potkačila zadrugara, on spustio glavu!

Dušica Jakovljević, voditeljka, odlučila je na fin način takmičaru "Zadruge" Milanu Jankoviću Čorbi stavi do znanja kako su mu riječi i kodeksi u ponašanju nedolični.

Naime, ona je govorila o tome da nije lijepo vrijeđati žene, ali i da se prave vrijednosti gaje u svim gradovima Srbije.

- Slušala sam pažljivo šta si pričao. Sve vrijeme pričaš o pravim vrijednostima koje se gaje na Kosovu, odakle si. Zašto misliš da se ne gaje u Vojvodini, Beogradu, Nišu ili bilo kojem drugom gradu. Zašto misliš da si ti pravi promoter svih tih vrijednosti, s obzirom na to da si na nekoliko dijelova "Zadruge" vrlo neprimjereno vodio ljubav. Prva asocijacija na tvoj boravak je to što si jedan dio ženskog tela koji služi za dolazak djece na svijet nazvao "200 grama smrdljivog mesa". Ali ti je glavni problem kakvu bi djevojku poveo u svoju kuću - poručila je oštro Dušica.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.