x

Imaš dijete pravoslavca, mogla si da čestitaš Božić: Severinu fanovi kritikovali za nevaspitanje!

Severina i Igor Kojić pravoslavni Božić provode na Maldivima, a baš u toku današnjeg velikog praznika pjevačica je objavila snimak kako igra tenis. I iako su mnogi očekivali da pravoslavnim vjernicima čestita najradosniji praznik, ona je pokazala veliko nepoštovanje i objavila snimak gdje je oskudno odjevena, pa čak i znojava:

- Nikad nisam igrala tenis, a uvik sam htjela: da igram kao Đoković, serviram kao Ivanišević. I tako to - napisala je hrvatska pjevačica.

A ovo nepoštovanje zamjerili su joj fanovi koji su joj prebacili što nije uputila čestitiku jer ne samo da je udata za pravoslavca, već ima ima i dijete sa Milanom Popovićem koji je pravolavne vjeroispovesti.


- Super si, Seve zašto nisi čestitku pustila pravoslavcima za Božić? Ipak pjevaš i imaš dijete od pravoslavca i volimo te - napisala joj je jedna obožavateljka, a onda je krenula rasprava o religiji malenog Aleksandra i Severininom životu.


Inače, Severina je objavila video na kom se vidi da igra tenis u društvu sina Aleksandra, supruga Igora Kojića i njegove sestričine.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.